Het is heerlijk weer. En daar zal ik van genieten ook. Gelukkig hoeven wij niet meer te werken, dus mij hoor je niet klagen. Ook niet over het feit dat ik ziek ben. Hierdoor ben ik wel genoodzaakt om anders te koken. Hierdoor hoef ik niet lang in de keuken te staan. Eigenlijk is het simpel koken met verse producten. Deze manier van koken zorgt er ook voor, dat, ook al is het warm, wij normaal eten. Nou ja normaal voor onze doen dan.
Met één verpakking verspilmenietjes asperges doen wij twee keer. Ook omdat we er nog meer bij eten. Dus dat kwam gisteren mooi uit. Ik zat een beetje te hangen in de tuin en over het eten na te denken. Ineens kwam ik op de maaltijd zoals dit dus.
Naast de asperges lag nog een zakje met krielaardappeltjes. En een flesje kookroom stond een plank hoger. In de vriezer nog moten kabeljauw. Nou voor mij was dit voldoende.
De krielaardappeltjes en de verspilmenietjes witte asperges heb ik samen met de kookroom in de slowcooker bereid. De ontdooide kabeljauw in de airfryer. En dat was oprecht goed geslaagd. Geen omkijken naar. Nou, min of meer dan. De ene slowcooker is de andere niet. Dus je moet je apparaat wel kennen. De kabeljauw was niet te hard gebakken, maar wel precies goed.
Recept is voor twee personen.
Hieronder staan de ingrediënten en mijn manier van bereiden.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt namelijk overeen met de bereidingswijze.
De ene slowcooker is de andere niet.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!