Een andere variatie met witlof. Deze keer een warme bereiding.
Van mijn moeder heb ik niet spullen. Daar heb ik geen moeite mee. Het zijn spullen en vaak gaan ze de kast in en dan worden ze misschien weggegooid wanneer ik het tijdelijke voor het eeuwige verwissel.
Eigenlijk is het dierbaarste wat ik heb haar kookboekje van de Huishoudschool. (zie foto verderop deze pagina).
Een oud kookboek of nieuw kookboek is altijd leuk om door te bladeren. Vaak geeft het mij inspiratie. Deze keer zag ik een recept van havermoutpannenkoekjes. Omdat havermout helemaal hip is dacht ik dat is leuk. Een oud recept uitproberen.
In het mijn recept heb ik de melk aangevuld met de melksoorten van tegenwoordig, inclusief de plantaardige soorten. En de suiker vervangen voor biologische, fair trade-rietsuiker. Suiker is suiker voor het lichaam, daar heb ik het niet voor gedaan. Maar ik vind rietsuiker lekkerder. En de fair trade versie is weer beter voor boer en milieu.
Recept van dit gerecht staat onder deze foto.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Klik op de button hiernaast om de tekst van dit recept te downloaden.
Wil je mij iets vragen. Of heb jij misschien een hele goede tip. Plaats dat hieronder. Dan komt het op mijn facebookpagina. En dan kan ik daar reageren. Wat ook weer hier wordt getoond. Volg je mij al op facebook? Doen hoor, je ziet dan direct wanneer ik een nieuw recept plaats.
Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!