Gekookte eieren opwarmen


Gekookte eieren opwarmen

Gekookte eieren bewaren

Gekookte eieren moet je, wanneer ze zijn afgekoeld, bewaren onder water in de koelkast. Zelf doe ik dat altijd ongepeld, omdat het zachte eieren zijn. Gisteren heb ik verse eieren gekookt. Ook de eieren voor vanmorgen. Maar koud uit de koelkast is niet lekker. Gekookt ei bij het ontbijt is warm altijd lekkerder, zeker wanneer ze zachtgekookt zijn.


Opwarmen gaat heel simpel.


*Leg ze in een ovenvaste schaal met koud water.
*Zet de schaal in de oven. *
Temperatuur op 50°Celsius en de timer op 15 minuten.
Na die tijd is de ergste kou eraf.
Mocht je je afvragen of de zachte eieren dan hard zijn geworden! Het antwoord is nee.

Bol.com Algemeen Bol.com Algemeen

Wil je een reactie achterlaten? Dat kan. je reactie wordt niet getoond op de website

Liken is delen.
Wil jij mij een pleziertje doen? Ik geef jou een lekker, simpel en smaakvol recept voor twee personen. Jij waardeert wat ik doe, namelijk dit recept met je delen. Wil jij dit recept dan delen met je vrienden? Deal?! 
Dank je wel! 

Delen mag, graag zelfs...

Share by: