Bij de viswinkel zag ik paling liggen. Het was heel lang geleden dat ik dat had gegeten. Daar moest verandering in komen.
Ik had het plan om het op de boterham te doen met de lunch. Maar was het glad vergeten. Iets met chemobrein, of gewoon onhandigheid.
Bij de kaaswinkel had ik verse geitenkaas gekocht. Ook vergeten om op brood te doen.
Ik dacht, het moet echt niet gekker gaan worden met dat vergeten. Met de paling en geitenkaas bedacht ik dit gerecht. De schelpenpasta gaf de juiste vulling aan de maaltijd.
Wat je niet ziet is de ansjovis die ik eerst heb laten smelten. Pas daarna heb ik de groene asperges in de pan gedaan. Beetje bij beetje afblussen met het kookvocht van de pasta. En zo werden de asperges lekker gaar.
Ik dacht, het moet echt niet gekker gaan worden met dat vergeten.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt overeen met de bereidingswijze.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Klik op de button hiernaast om de tekst van dit recept te downloaden. Deze flyers maak ik in Canva. Klik hier en neem een kijkje op deze website.
Wil je mij iets vragen. Of heb jij misschien een hele goede tip. Plaats dat hiernaast. Dan komt het op mijn facebookpagina. En dan kan ik daar reageren. Wat ook weer hier wordt getoond. Volg je mij al op facebook? Doen hoor, je ziet dan direct wanneer ik een nieuw recept plaats.
Zoek jij meer recepten met asperges. Dan zit je hier goed. Ik heb van mijn recepten die eerder zijn geplaatst op deze website een E-zine gemaakt. Die kan je gratis downloaden.
En natuurlijk heb jij vrienden die dol zijn op asperges en dringend op zoek naar nieuwe recepten. Geef ze dan de link naar dit blog. Of deel deze pagina op facebook. Daar maak je nieuwe vrienden mee!
Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!