Doe eens sjiek met je oude brood. Maak er mini-quiches van. Lekker met ei en groenten.
Zo rond de feestdagen dan ben ik nog blijer met de Lidl dan gebruikelijk. De extra producten die dan in de winkel verschijnen vind ik zo fijn. Vooral de speciale vleeswaren.
Van vleeswaren wordt aangeraden om er niet teveel van te eten. Het zou slecht zijn voor je bloeddruk omdat er vaak veel zout in is verwerkt.
Bresaola is aan de lucht gedroogd mager rundvlees. Bresaola vind zijn oorsprong in Noord-Italië. In de Alpenvallei. Het is een groot stuk vlees wat gezouten en gekruid is. Het is een ideale vleeswaar die je kan eten als carpaccio of als antipasti. Ik heb het gegeten als een voorgerecht. Samen met Stilton kaas en puntpaprika die ik eerst heb geroosterd in de airfryer.
Heb je geen Airfryer kan je ook kiezen voor geroosterde puntpaprika uit een pot. Of je roostert ze in de oven. De keuze is aan jou.
Recept staat onder deze foto.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Ga terug naar home via onderstaande link
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.