Via deze link kom je op de pagina waar het recept staat uit de slowcooker. Was ook lekker hoor.
Eerst wordt een soort van vla gemaakt en dan wordt het in een vorm gestort. Die vorm wordt in de vriezer gezet en na ongeveer zes uur, heb je parfait.
Het meeste werk is het koud kloppen van de eiermassa. Die moet ijskoud zijn eer je de slagroom erdoor kan doen. Je kan de eiermassa niet op het aanrecht koud laten worden. Je kan de kom wel in een bak doen die je vol hebt gegooid met ijsblokjes. Klop dan met de handmixer of met de garde de eiermassa koud. Zelf heb ik de Kenwood dat werk laten doen.
Deze kersen koop ik in een pot. Die koop ik in de Lidl. Ze zijn echt heerlijk geloof me.
Voor je het water aan de kook breng, zet dan eerst de kom op de pan die je gaat gebruiken. Als die droog blijft aan de onderkant, dan zit er voldoende water in. De kom mag namelijk het kokende water niet raken. Dan gaat het garen te snel. Je krijgt dan roerei en dat is niet de bedoeling. Want dan kan je opnieuw gaan beginnen.
Parfait is stilstaand ijs
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt overeen met de bereidingswijze.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Ga terug naar home via onderstaande link
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.