Via deze link kom je op de pagina waar het recept staat uit de slowcooker. Was ook lekker hoor.
Puntpaprika's zijn heerlijk. Smaakbommen zijn het, zeker wanneer je ze gaart in de oven en wat andere smaakmakers toevoegt. Dit recept staat binnen 30 minuten op tafel. Je kan het eten als lunch, bij de bbq maar ook bij de warme maaltijd. Lekker met gekookte rijst met tomaten erdoor. Of plakken gebakken zoete aardappel. Maar natuurlijk ook erg lekker op een broodje.
Deze paprika's koop ik in de Lidl. Ik koop ze regelmatig. Nou ja, eerlijk gezegd koop ik ze iedere week. Je kan er simpel je dagelijkse groente inname mee verhogen. Een beetje paprika weegt gemiddeld 100 gram. Het kan meer of minder zijn natuurlijk.
Ik had ook nog spiezen gemaakt. Aan de voorkant kan je blokjes watermeloen doen. Zo heb je de heerlijke smaken op één stokje.
Dit is echt heel eenvoudig te maken. Snel klaar en gezond bovendien. De oven laat de kaas smelten en dat is gewoon heel erg lekker. Dit kan ook heel goed in de airfryer natuurlijk. Houdt dan als temperatuur 160°Celsius aan.
Dit kan ook heel goed in de airfryer natuurlijk.
Houdt dan als temperatuur 160°Celsius aan.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt overeen met de bereidingswijze.
Wat heb je nodig?
Voor de paprika
Voor de spiezen en de rest van de maaltijd
Zo bereid je het!
Ga terug naar home via onderstaande link
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.