Zoek je nog een bijgerecht? Dan is dit zeker een kanshebber. Lekker bij de gourmet of bij de mosselen. Of waar jij stokbrood en kruidenboter bij wilt eten.
Ik wilde wat lekkers maken voor ons tweetjes. Dus ik ging op zoek naar ingrediënten die ik eigenlijk altijd in huis heb. Bladerdeeg, handig om in de vriezer te hebben. Ham, deze keer was het beenham.
Heerlijke grote plakken, met een vetrandje. En geitenkaas. De geitenkaas was van die zogenaamde saladebolletjes. Met dit recept laat ik zien dat je ze niet alleen door de salade hoeft te doen.
Mosterd en gedroogde Italiaanse kruiden zijn ook zo handig om op voorraad te hebben. Waarom zou je denken? Simpel! Je brengt snel je gerechten ermee op smaak. Een lepeltje mosterd door je jus. Wat gedroogde kruiden in een tomatensaus. Heerlijk allemaal.
Beide heb ik gebruikt voor deze rolletjes.
Met dit recept wil ik laten zien dat je niet veel nodig hoeft te hebben om iets lekkers op tafel te zetten. Precies genoeg is het. Zelf hanteer ik de regel: overdaad schaadt. En ik heb een hekel aan eten weggooien. Dat vind ik zo zonde.
Ham, deze keer was het beenham.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt overeen met de bereidingswijze.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Ga terug naar home via onderstaande link
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.