Stoofvlees uit de GTG Multicooker van Russel Hobbs

27-11-2022

Stoofvlees uit de Good To Go Multicooker van Russel Hobbs


Swiepswoepswap

Op Instagram is ook een foodswap, de swiepswoepswap. Daar heb ik deze maand voor het eerst aan meegedaan. Alleen iets ging niet helemaal goed.


Typisch mij

Het is niets ernstigs. Ik had netjes een recept uitgezocht van het blog van In de keuken van Ank. Het was het recept van de hachee. Dit leek mij een uitgelezen gerecht om te proberen in mijn nieuwe multicooker. Ik maakte er geen echte hachee van. Want hachee wordt met vlees gemaakt wat in stukken is gesneden. Ik liet de sucadelapjes heel.


Nieuwe specerijenmix

En ook met de nieuwe specerijenmix. Verstegen heeft een Dutch blend voor stoofvlees. Ik ben dol op dit soort blends. Er zit geen suiker in en andere toevoegingen. Hoeveel je wilt gebruiken is aan jou. Ik had twee theelepels toegevoegd.


Vergeten

En wat ging er nou eigenlijk fout. Ik had netjes foto's gemaakt van voor de bereiding. Ook van het opwarmen van de rode kool en de aardappelen. Het sein aan tafel klonk en man en ik schepte op. En aten en ons buikje rond. We genoten van het stoofvlees. En toen was alles op en had ik geen foto van het vlees na de bereiding. Dus nu moeten jullie mij geloven op mijn groen-blauwe ogen. Ik ga het zeker nog eens maken en dan zal ik de foto hierbij voegen.


Scroll snel verder voor meer informatie.

En toen was alles op en had ik geen foto van het vlees na de bereiding.

Recept is voor twee personen.

Hieronder staan de ingrediënten en mijn manier van bereiden.

Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.

Deze volgorde komt namelijk overeen met de bereidingswijze

Wat heb je nodig?

 


  • 2 eetlepels geklaarde boter of bakboter
  • 2 theelepels Dutch blend kruiden
  • 3 rode uien
  • 2 sucadelapjes
  • 1 eetlepel rode balsamico-azijn
  • zoveel water als nodig is. Het vlees moet onder staan.


Zo bereid je het!



  1. Verwarm de multicooker op aanschroeien. Zie de groene pijl op de foto met het dashboard van de multicooker.
  2. Doe de geklaarde boter in de pan samen met de specerijen.
  3. Wanneer de geklaarde boter gaat bruisen en de specerijen gaan geuren doe dan het drooggedepte vlees erbij.
  4. Laat om en om het vlees bruin bakken.
  5. Pel de uien. Halveren en in halve manen snijden. Doe in de pan wanneer het vlees bruin is.
  6. Blus af met voldoende water zodat het vlees onder staat.
  7. Schakel dan over naar slowcooken op hoge stand. Zie de rode pijl op de foto met het dashboard van de multicooker.
  8. Zet de timer op 4.00 uur.
  9. Deksel erop en laat de slowcooker het werk doen. Langzaamaan vult het huis met fantastische geuren. Geniet ervan. 
  10. Ik had rode kool en aardappelen erbij. Deze waren al gaar, maar moesten toch nog even extra worden opgewarmd. Dat heb ik met de stoomfunctie gedaan. Zie gele pijl op de foto met het dashboard van de multicooker.
  11. De tijd was 15 minuten.
  12. En dan...AAN TAFEL!!

Word jij ook zo blij van lekkere recepten voor twee? Heb jij veel vrienden die zitten te springen om lekkere recepten voor twee? Je kan ze nu blij maken. Zodat ze ook lekker met zijn tweetjes kunnen eten. Sharing is caring!

Klik op de button hiernaast of hieronder om de tekst van dit recept te downloaden.

Wil jij ook mooie flyers maken? Check dan via de link. Credits voor jou en mij. Klikhier


Wil je mij iets vragen. Of heb jij misschien een hele goede tip. Plaats dat hiernaast of hieronder. Daar krijg ik bericht van via facebook. En dan kan ik daar reageren. Wat ook weer hier wordt getoond. Volg je mij al op facebook? Doen hoor, je ziet dan direct wanneer ik een nieuw recept plaats.

Stoofvlees uit de gtg multicooker Russell Hobbs

Neem contact met ons op

Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!


Bol.com Algemeen Bol.com Algemeen

Even een opmerking. 
Voor alle duidelijkheid, ik word door geen bedrijf gesponsord. Waarom ik merken noem ligt in het feit dat, wanneer je dit wilt maken, weet je wat ik gebruik en waar ik het koop. De producten van Verstegen en Euroma koop ik in de Jumbo, omdat ik die makkelijk kan bereiken. Daar hoef ik niet extra voor te rijden. Maar ze zijn ook te koop in de andere grote supermarkten; behalve bij de Duitse prijsvechters, helaas. 
#nospon

Share by: