Ik vond dat ik toe was aan een uitdaging. Meedoen met de foodblogswap. Met deze swap wordt je gekoppeld aan een andere foodblogger en dan ga je op zoek naar een lekker recept. Zelf vind ik dat spannend, want soms begrijp ik de regels niet zo goed. Ligt vaak aan mij.
Zelf ben ik niet van het volgen van een recept. Meestal koop ik groenten en andere ingrediënten. Zoek iedere dag naar wat ik wil eten en ga aan de slag. Zelden is dit geïnspireerd op een recept van anderen. En als de inspiratie komt, geef ik er altijd mijn eigen draai aan.
In de groep foodbloggers op facebook werd ik gekoppeld aan Pienskeuken. Dat werd zoeken dus. Wat een leuke, overzichtelijke en mooie site heeft Paulien. Al snel kwam ik haar versie van frittata met spinazie tegen. En hoe toevallig dat de spinazie in de aanbieding was in de Lidl. Dat kon geen toeval zijn. Gerookte zalm had ik geen zin in, want daar moest ik voor naar de visboer. En dat ging met niet lukken. Dus moest ik een oplossing bedenken om de pit en het rokerige in het gerecht te krijgen.
Man en ik houden van groenten en dat mag best veel zijn. Spinazie slinkt als een malle dus heb ik het aangevuld met een rode puntpaprika. En omdat de chorizo maar 25 gram was, heb ik bovenop gorgonzola gelegd voordat het de oven inging. Paulien, bedankt voor je inspiratie!
Paulien, bedankt voor je inspiratie!
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt overeen met de bereidingswijze.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
* Heb je geen ovenvaste koekenpan. Giet dan direct het ei-groentemengsel in een ovenschaal. Doe de kaas en oregano erop en zet 25 minuten in de oven.
Klik op de button hiernaast om de tekst van dit recept te downloaden.
Wil je mij iets vragen. Of heb jij misschien een hele goede tip. Plaats dat hiernaast. Dan komt het op mijn facebookpagina. En dan kan ik daar reageren. Wat ook weer hier wordt getoond. Volg je mij al op facebook? Doen hoor, je ziet dan direct wanneer ik een nieuw recept plaats.
Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!
Bloemkool een saaie groente? Nou echt niet. Ik heb een special samengesteld. Daarin kan je zien hoe veelzijdig deze groente is. Je kan deze gratis en voor niets downloaden. Ik heb geen interesse in jouw email-adres.
Vertel je kennissen en vrienden over deze gratis download. Dat vind ik fijn. Want geen betere reclame dan gedeelde mond-tot-mond reclame. Ja toch - niet dan?
Alsjeblieft, graag gedaan en jij ook bedankt!
40+ recepten zonder vlees.
Het is een gratis download. Het formaat is PDF. De linken zijn aanklikbaar zodat je direct naar het recept gaat.
Vertel je kennissen en vrienden over deze gratis download. Dat vind ik fijn. Want geen betere reclame dan gedeelde mond-tot-mond reclame. Ja toch - niet dan?
Alsjeblieft, graag gedaan en jij ook bedankt!