Nasitaart?! Jazeker en dat was echt heel erg lekker. Probeer het maar eens.
'Pasta of aardappelen', vroeg ik aan mijn man. Natuurlijk wist ik het antwoord al. 'Pasta', riep hij. Dat was geen verrassing dus. Pasta ging het worden. Spaghetti deze keer.
Ik maakte een tomaten-gehaktsaus. Simpel, ui fruiten, gehakt toevoegen en rul bakken. Champignons schoonmaken, snijden, courgette en paprika's ook dezelfde behandeling en dan meebakken. Tomatenpuree erbij, blik gepelde tomaten, tomaten frito of passata, Italiaanse keukenkruiden en vers gemalen peper. Dat was zo'n beetje de ingrediënten.
Deze saus is lekker vol van smaak en groenten. Ik had een grote verpakking gehakt dus heb ook extra gemaakt. Eigenlijk voor vier personen. Dat vroeg ook om meer pasta. Natuurlijk had ik de saus kunnen invriezen, maar dat vergeet ik bijna altijd.
Dus ik kookte ook maar extra pasta. Want ik dacht, hier blijft genoeg van over om de dag erop een taart van te maken. Na het succes van de nasitaart, wilde ik een spaghettitaart of pastataart maken. En het lukte en viel in de smaak gelukkig.
'Pasta', riep hij. Dat was geen verrassing dus.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt overeen met de bereidingswijze.
Wat heb je nodig?
Voor de saus en spaghetti
Extra ingrediënten voor de spaghettitaart
Zo bereid je het!
De saus en spaghetti bereiden
Dag twee - no waste spaghetti taart
Ga terug naar home via onderstaande link
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.