Nog zo'n heerlijke stoofschotel. Ook dit kan op een broodje.
Lekker pittig. Echt comfort food
Sudderen maar. Het suddert niet alleen in mijn pannen, maar ook in mijn hoofd. En dat is goed. Laat maar lekker sudderen. Uiteindelijk komt het goed. Zo ook met dit broodje. Wie kent het niet dat broodje warm vlees. Alleen ik doe het natuurlijk weer eens anders dan anders.
Het is een beetje kliederen, maar dat maakt niet uit toch?! Kies niet voor al te mager vlees. Het mag best een beetje vet hebben. Dat maakt het allemaal nog lekkerder.
Wil je dit niet op een broodje eten, kook er dan pasta bij. Of polenta. Je kan ook het vlees nog kleiner snijden en dan met lasagne bladen in de oven doen. Bechamelsaus erop, bestrooien met kaas. In de oven en dan... AAN TAFEL!
Zo zie je maar. Eén recept met meerdere mogelijkheden. Trouwens, hoe je tomaten kan ontvellen en snijden zie je in de video hieronder. Eigenlijk zijn het foto's die ik heb samengevoegd en er een mp4 bestand van heb gemaakt.
Foodblog swap
Dit recept is uitgekozen door een foodblogger tijdens de maandelijkse foodblogswap. Zij heeft er haar eigen draai aangegeven. Hoe? Dat kan je lezen via de link. Haar website heeft de naam: gezin over de kook.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.