Dit was een test met een kruidenpasta. Lees het blog of het een succes was ja of nee.
Garnalen. Wie eet ze nog? Ik zo nu en dan. Soms zitten ze bij een zalmsalade de luxe die ik koop in de viswinkel. Maar soms, koop ik ze in de Lidl. Ja erg hè! Ik weet het. Maar soms is het toch handig.
En toch blijf ik het wel zeggen. Probeer je vis zoveel mogelijk te kopen in een viswinkel. Gegarandeerd dat je daar verse vis koopt. Je kan ook vragen hoe je de vis kan bereiden. Zij hebben daar verstand van zeg ik altijd maar.
Vroeger werden de garnalen in een whisky-cocktailsaus gedaan. Misschien nog. En vaak kwamen die sauzen uit een fles. Tja, en daar ben ik nou helemaal geen voorstander van. Met wat mayonaise, tomatenketchup en wat kruiderijen maak je die saus lekker zelf. Drupje whisky erin en eten maar. Trouwens, ik heb het garnalencocktail salade genoemd. Maar je kan het ook garnalencocktail poke bowl noemen.
Direct kan je vertellen dat in deze garnalencocktail geen whisky-cocktailsaus zit. Ik heb gekozen voor een gewone saladedressing. Zelf gemaakt. Klaar in een wip. De eieren koken duurt langer kan ik verklappen. Het is een complete, koolhydraatarme maaltijd. Je zit er goed vol van. Eet je liever geen garnalen om wat voor reden dan ook. Vervang ze dan voor andere vis uit blik of gerookte hamblokjes. Of doe er nog een extra gekookt ei bij. Kan allemaal. Jij moet het eten tenslotte .
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.