Recept heb ik eerder gepubliceerd op een andere, verwijderde website op 26-08-2015
In deze omelet heb ik spinazie verwerkt. Maar je kan hier evengoed ook raapstelen voor gebruiken. Zelf kies ik het liefst voor verse spinazie. Diepvries kan ook. Maar vers vinden wij heel erg lekker.
De kikkererwten komen uit blik. Gedroogde kikkererwten kan je ook gebruiken natuurlijk. Net wat jij wilt.
En de blikjes kikkererwten koop ik ook. Ze zitten per drie in een karton. Net als de blikjes met linzen. Lekker makkelijk om op voorraad te hebben. Aanvullen met verse groenten en eventueel vlees en/of vis en je zet snel een volledige maaltijd op tafel.
In de Lidl koop ik vaak kleine zakjes baby-spinazie. Eén zakje per persoon.
Deze frittata is mijn versie van een recept van een mede-foodblogger, Paulien. Ik maakte mijn versie van haar recept. Klik op de zwarte button. Dan lees je meer haar versie en het recept van de mijne. Het was een geslaagde swap.
Nou als je dol bent op gesmolten kaas zit je gebeiteld. Dit was me toch een partij lekker kazig. De kaas droop haast van het bord. Het groen wat je zit is de spinazie. Deze ga je vast maken op een regenachtige dag.
Een heerlijk tussendoortje of complete maaltijd. De kruidenkaas maak je ook zelf. Zo weet je dat er geen andere toevoegingen inzitten.
Wil je de tekst van het recept bewaren! Klik dan op de button hiernaast om de tekst van dit recept te downloaden.
Wil je mij iets vragen. Of heb jij misschien een hele goede tip. Plaats dat hiernaast of hieronder. Daar krijg ik bericht van via facebook. En dan kan ik daar reageren. Wat ook weer hier wordt getoond. Volg je mij al op facebook? Doen hoor, je ziet dan direct wanneer ik een nieuw recept plaats.