Zat ik gisterenavond naar Heel Holland Bakt #HHB te kijken en wat zie ik. Er moest een hartige taart worden gemaakt met ui. Ik kreeg een soort van flashback.
In 2013 maakte ik ook tarte tatins. Weliswaar op een andere manier.
Dit recept is eerder gepubliceerd op een andere website. Maar ook in een magazine wat ik destijds maakte.
In de aflevering maakte ze eerst karamel. Dat is lekker met de uien, maar met de paprika en geitenkaas gaat dat niet lekker worden. Het is al zo lastig lastig om ervoor te zorgen dat het niet zompig wordt.
Ben jij geen liefhebber van geitenkaas. Kies dan voor een andere kaas. Bijvoorbeeld camembert of Danish blue. Het is belangrijk dat je het maakt zoals jij of de rest van je gezin het lekker vind.
Recept is voor vier personen.
Hieronder staan de ingrediënten en mijn manier van bereiden.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt namelijk overeen met de bereidingswijze.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Klik op de button hiernaast of hieronder om de tekst van dit recept te downloaden.
Wil jij ook mooie flyers maken? Check dan via de link. Credits voor jou en mij. Klikhier
Wil je mij iets vragen. Of heb jij misschien een hele goede tip. Plaats dat hiernaast of hieronder. Daar krijg ik bericht van via facebook. En dan kan ik daar reageren. Wat ook weer hier wordt getoond. Volg je mij al op facebook? Doen hoor, je ziet dan direct wanneer ik een nieuw recept plaats.
Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!