Heb je volgende week nog gekookte eieren over dan is dit het ultieme recept.
e maakt met je gekookte eieren ragout van. Erg lekker met tomatenrijst of op een broodje met een salade.
Maar nog lekkerder is het bij het gekookte witte goud: asperges dus. Samen met gekookt of gebakken aardappelen. Eventueel voor de vleeseters een plak beenham erbij. Tja, een godenmaal zou ik haast zeggen.
De bechamel maak jezelf. Dit komt niet uit een pakje. Wanneer je het één keer zelf hebt gemaakt, wil je niet anders meer. De bechamel heb ik op smaak gebracht met vadouvan. Dit is de Franse variant op kerriemengelingen.
Persoonlijk vind ik deze vadouvan lekkerder. Zachter van smaak en delicater. Deze mengeling is ook niet zo loeipittig.
De smaak komt pas echt tot zijn recht na verhitting. Dit geldt overigens voor alle kerriemengelingen. Verwarming maakt alle smaken wakker.
Recept is voor twee personen.
Hieronder staan de ingrediënten en mijn manier van bereiden.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt namelijk overeen met de bereidingswijze.
Verwarming maakt alle smaken wakker.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!