Ik heb al eerder een recept geplaatst van aardappel anders met kaas. Die had ik op de gewone manier bereid. Wat is gewoon? Nou gewoon op het fornuis. Maar nog steeds zonder dat bekende potje.
De andere manier is met de slowcooker. Je hebt er niet veel voor nodig. Behalve de ingredienten dan. Een ervan is nootmuskaat. Normaal gesproken rasp ik die zelf. Maar ik kwam onlangs nootmuskaat tegen van een bekend merk, namelijk Drogheria. Het zit in een potje met draaimogelijkheid. Je kent ze wel van het zout en peper. Oh ja, deze heeft ook twee maalstanden. Hoe je dat doet, simpel, draaien aan het maalmechanisme. Ik had deze gekocht in de vakantie omdat ik nootmuskaat nodig had.
De aardappelen die ik heb gebruikt, zijn voorgekookte aardappelschijfjes. Ik weet, verse aardappelen zijn lekkerder. Daar ga ik vast ook een versie mee maken. Dan heb je wat te kiezen op mijn website. De voorgekookte schijfjes geeft nog een voordeel, het eten is sneller klaar.
Ik had er lekker verspilmeniet asperges van de Lidl bij. Die zijn wat dunner. 1x schillen is ruim voldoende. Onderkantje eraf en koken of in mijn geval, stomen maar. Niet te lang, want ze zijn zo gaar. Omdat ze zo dun zijn. Wij hebben liever de dunnere versie.
Recept is voor twee personen.
Hieronder staan de ingrediënten en mijn manier van bereiden.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt namelijk overeen met de bereidingswijze.
Ik had er lekker verspilmeniet asperges van de Lidl bij.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!