Dit recept heb ik op 24-01-2015 op een andere blogsite gepubliceerd.
Hoe lekker zijn aardbeien. Op brood en uit het handje, beide lekker. Maar je kan er meer mee.
Wanneer je de aardbeien nu koop, zijn ze vaak al rijp. Eenmaal binnen dan rijpen ze als een malle door en zijn ze overrijp. Niet weggooien. Zolang ze nog eetbaar zijn, kan je er een heerlijke saus mee maken.
Voor deze panna cotta heb ik room en sojamelk gebruikt. Het dessert komt oorspronkelijk uit Italië. De betekenis is gekookte room. Gewone room wel te verstaan. Maar je kan hier ook sojaroom voor gebruiken. Of een andere plantaardige variant.
Ga je dit maken voor je visite of als dessert. Maak het dan ruim van te voren. Schep dan voor het serveren de aardbeiensaus erop. Zo voorkom je ook dat de aardbeiensaus door de panna cotta loopt. Dus een planning maken is handig.
Twee vegan recepten. Eén voor een tropical bounty bar en de andere een simpele bonbon.
Ook zo'n lekker dessert met zomerfruit.
Een leuke en lekkere manier om deze groente te eten.
Recept is voor twee personen.
Hieronder staan de ingrediënten en mijn manier van bereiden.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt namelijk overeen met de bereidingswijze.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Klik op de button hiernaast of hieronder om de tekst van dit recept te downloaden.
Wil je mij iets vragen. Of heb jij misschien een hele goede tip. Plaats dat hiernaast of hieronder. Daar krijg ik bericht van via facebook. En dan kan ik daar reageren. Wat ook weer hier wordt getoond. Volg je mij al op facebook? Doen hoor, je ziet dan direct wanneer ik een nieuw recept plaats.
Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!