Andijviestamppot met meer dan alleen andijvie. Nog een andere groente voor de kleur erbij en om voldoende groente te eten. Klik op de link voor het recept. Andijvie verveelt nooit! KLIKHIER
Het moest iets vleesloos worden aangezien ik het stoofvlees voor iets anders had bedacht. De pan met het stoofvlees stond in de Hooimadam om langzaam en klimaatneutraal te garen. Daar ga ik van de week mee aan de slag.
In de Lidl koop ik eieren met de naam Kipster. Klik op de link en misschien kan dat je overhalen om die eieren ook te kopen wanneer je in de Lidl je boodschappen doet. Naar de website. Niet vergeten terug te komen naar deze website voor mijn variatie op de shakshuka
Gelukkig heb ik altijd wel kaas en Kipster eitjes op voorraad. Ook een pak passata behoort tot mijn standaard-keuken-voorraad. Net als wat blikjes gepelde tomaten al dan niet in stukjes. Je krikt er snel de groentehoeveelheid mee op.
Het werd dus Shakshuka en dat is echt lekker. Shakshuka is een gerecht die zijn oorsprong vind in het Midden-Oosten lees ik hier en daar. Maar ook in Jemen wordt het gemaakt en de landen in Noord-Afrika hebben hun eigen variant. De één maakt het pittiger dan de andere. Pittig of niet, het is een heerlijk groentegerecht.
Ook een pak passata behoort tot mijn standaard-keuken-voorraad.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt overeen met de bereidingswijze.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Wil je terug naar home? Klik op de regel hieronder
Andijviestamppot met meer dan alleen andijvie. Nog een andere groente voor de kleur erbij en om voldoende groente te eten. Klik op de link voor het recept. Andijvie verveelt nooit! KLIKHIER