Lekker en snel klaar ook. Zonder vlees. Wel met gekookt ei.
In 2016 maakte ik dit soort gerechten. En soms vraag ik mezelf af waarom ik hiermee ben gestopt. Want dit vinden wij wel lekker. Gewoon zelf gemaakt. Het is amper werk eigenlijk. Kwestie van de juiste boodschappen doen.
Dit soort gerechten doen mij verlangen naar het voorjaar. De onverwachte warmte van de zon op je konen. De belofte van de zomer in de lucht. Die zomer mag wel even worden uitgesteld, zolang die belofte er maar is. Want voorjaar is vaak ook zo ontzettend lekker.
In deze springroll zit veel groente. Ik had zoveel dat ik de rest er maar naast heb gelegd. Je kan niet genoeg groente eten tenslotte.
Koop je zalm zo vers mogelijk. En dat kan je het beste doen in de viswinkel. Maar heb je nou echt geen viswinkel in de buurt of je hebt geen mogelijkheid om daar naartoe te gaan. Dan heb ik een tip. In de Lidl verkopen biologische zalm van goede kwaliteit. Let op de datum. Koop de zalm en gebruik het direct.
Recept van dit gerecht staat onder deze foto.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Klik op de button hiernaast om de tekst van dit recept te downloaden.
Wil je mij iets vragen. Of heb jij misschien een hele goede tip. Plaats dat hieronder. Dan komt het op mijn facebookpagina. En dan kan ik daar reageren. Wat ook weer hier wordt getoond. Volg je mij al op facebook? Doen hoor, je ziet dan direct wanneer ik een nieuw recept plaats.
Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!