Dit is een vegetarische versie van de bekende butterchicken. Was het lekker? Jazeker. Anders geen blog.
Eigenlijk ben ik al vanaf het moment dat het op de markt kwam fan van Quorn. Het is een prima vleesvervanger. Er bestaan verschillende soorten en smaken. Helaas kan ik niet alles kopen in de Jumbo. Maar wanneer ik het zie liggen, koop ik het steevast. Het is gewoon handig om op voorraad te hebben.
Het voordeel van de naturel quorn stukjes is dat je zelf op smaak kan brengen. Met of zonder zout. Sterk gekruid of niet.
Ook zo'n product waar ik de hele range van in huis heb. Deze mengelingen zijn zonder zout. Die kan je dus mooi zelf toevoegen of niet. Afhankelijk van wat jezelf lekker vind.
Om de maaltijd compleet te maken heb ik er zoete aardappel door gedaan. Het zoete van die aardappel compenseerde de pittigheid. Niet dat het heel erg pittig was. Dan had ik er meer specerijen door moeten doen. Of een rode peper. Of chiliflakes, of chilipeper. Maar dat heb ik niet gedaan. Wij eten simpelweg niet zo pittig.
Het zoete van die aardappel compenseerde de pittigheid.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Ga terug naar home via onderstaande link
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.