In dit blog vertel ik waarom ik ook zo nu en dan kies voor gesneden groenten.
Kijk. Gesneden groente is makkelijk, maar niet echt budget. Kolen die je zelf nog moet snijden zijn goedkoper in aanschaf. Oké, ik moet toegeven, het is wat meer werk om ze te snijden. Ik moet ook toegeven dat dit gerecht er niet uitziet als een echte stamppot. Ik heb ervoor gekozen om de groente heel en zichtbaar te laten.
Allebei dezelfde groente. Twee benamingen voor één groente kan verwarrend zijn. Hoe je het ook noemt, ik maakte er een stamppot van met gerookte kaas.
De jus of saus die op deze stamppot ligt had ik nog. De dag ervoor had ik stoofvlees en de jus die daarvan overbleef bewaar ik altijd. Vaak in de vriezer. En dat kwam uit.
Het leek mij erg lekker met kaas. Dus ik ging naar de kaaswinkel om mij te laten adviseren. Eigenlijk hoefde dat niet, want ik zag gerookte geitenkaas. Direct wist ik dat deze kaas er erg lekker bij zou zijn. En dat was goed gedacht.
Zo bereid je het!
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.