Nog een recept met paksoi. En deze is ook erg lekker kan ik verklappen.
Zo nu en dan maak iets Aziatisch. Het is geen Chinees eten en al helemaal niet Indisch. Het is gewoon een ratjetoe.
Ik dacht, laat ik een zakje boemboe voor bami meenemen. Je kent het wel, van het welbekende merk - Conimex. In mijn onnozelheid dacht ik, daar zit niet meer in dan gedroogde groenten en specerijen.
Maar dat had ik dus mis gedacht. Die heb ik dus maar lekker in de winkel gelaten. Ik wist dat ik thuis nog 5 kruiden poeder. Dus ik liet de zakjes en pakjes maar achterwege. Hoe kon ik me toch vergissen. Ik zocht snel naar een blikje kokosmelk en die vond ik met het fair trade logo. Nog een paar Spaanse pepers en gaan met die...paksoi.
Het vlees wat ik heb gebruikt is te vervangen voor tofu of seitan. Laat de tofu dan eerst goed uitlekken. Druk zoveel mogelijk vocht eruit. Snijd in plakjes, bereid hetzelfde zoals het vlees in dit recept.
In mijn onnozelheid dacht ik, daar zit niet meer in dan gedroogde groenten en specerijen.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Tip: Zorg voor lekkere warme borden. Ik zet de borden 10 minuten in een oven op 50°Celsius.
Klik op de button hiernaast om de tekst te downloaden van dit recept.
Wil je mij iets vragen. Of heb jij misschien een hele goede tip. Plaats dat hieronder. Dan komt het op mijn facebookpagina.
Zoek je nog meer eetsuggesties? Wie niet? En daarom heb ik weekmenu's samengesteld. Je kan die gratis downloaden.