Beide apparaten heb ik voor dit gerecht gebruikt. Echt gemakkelijker kan bijna niet.
Ik vertel het vaker. Zoete aardappel is een groente. En dat heel fijn natuurlijk. Met deze rösti, samen met andere groenten heb je dus een bord vol groente. Daarnaast zelf gemaakt rösti.
Kopen is makkelijk natuurlijk. En ja, soms is het best handig om op voorraad te hebben. Alleen er zitten zoveel toevoegingen in. Die heb ik liever niet. Maak je de rösti zelf en je hebt over, kan je ze invriezen. Leg een stukje bakpapier tussen de rösti's tegen het plakken. Even opwarmen in de oven of airfryer en aanvallen maar.
Deze rösti is heerlijk met een salade. Maar ook bij een gourmet. Maak ze dan kleiner en eventueel van te voren. Invriezen of koel bewaren. En dan op tafel zetten en iedereen kan zijn eigen rösti opwarmen.
Als dip kan je eventueel tomatenketchup erbij geven. Maar mayonaise is ook heerlijk. Maar net wat jij lekker vind.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Ga terug naar home via onderstaande link
Bedankt voor je reactie.
Elisabethsmagazine is een veelzijdig online magazine. Recepten en meer vind je op deze website. Ook gratis downloads. Je hoeft hiervoor niet eerst je e-mail te delen. Nee, je kan gewoon direct beginnen met downloaden. Vergeet niet het spannende vervolgverhaal te downloaden.