Ik ben dol op hartige taarten. Maar maak ze niet veel. Ook tarte tatin's maken vind ik leuk. Hartig of zoet. Het is super makkelijk en het kan 'bijna' niet misgaan. En ik, als niet bakster, kan het weten.
In mijn koelkast lag een zak met spruitjes. Op de plank erboven een pakje met geitenkaas. Je weet wel, 2 rondjes in plakjes gesneden zachte kaas, en per rondje apart verpakt. Daar kon ik best wat mee.
Maar er moest nog wat extra's aan worden toegevoegd. Dus dacht ik uien, bedenk iets met uien wat het nog lekkerder maakt. Kwestie van combineren en ik was eruit.
De spruiten heb ik eerst gegaard in de koekenpan met Hollandse kruiden van Euroma.
Ben je dol op spruiten dan heb je nu weer een variatie om deze heerlijke en gezonde herfst-/wintergroente op tafel te zetten.
Mocht je denken dat ik word betaald om over die kruiden te bloggen. Dan heb je het mis. Ik heb ze ook niet gratis toegestuurd gekregen. Alles koop ik zelf.
Recept is voor twee personen.
Hieronder staan de ingrediënten en mijn manier van bereiden.
Aan de volgorde van de ingrediënten kan je zien hoe het gerecht wordt bereid.
Deze volgorde komt namelijk overeen met de bereidingswijze.
Wat heb je nodig?
Zo bereid je het!
Klik op de button hiernaast of hieronder om de tekst van dit recept te downloaden.
Wil jij ook mooie flyers maken? Check dan via de link. Credits voor jou en mij. Klikhier
Wil je mij iets vragen. Of heb jij misschien een hele goede tip. Plaats dat hiernaast of hieronder. Daar krijg ik bericht van via facebook. En dan kan ik daar reageren. Wat ook weer hier wordt getoond. Volg je mij al op facebook? Doen hoor, je ziet dan direct wanneer ik een nieuw recept plaats.
Vind jij het iedere week ook zo lastig om te bedenken wat je zou moeten gaan eten? Dan heb jij mazzel, want ik maak regelmatig weekmenu's. Die kan je gratis downloaden direct vanaf deze pagina. De weekmenu's zijn gevarieerd en met recepten voor ieder wat wils. Check it out!